SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - Wczytanie strony html do swf

ohmin - Sro 28 Cze, 2006 15:51
Temat postu: Wczytanie strony html do swf
Istnieje możliwość Wczytania strony z zewnętrzego pliku wykonanej w html'u do pliku swf??, tak by zajmowała tylko częśc strony, np do sprita??
lord_Weiss - Wto 11 Lip, 2006 12:05

no właśnie ciekawe pytanie.
ohmin - Sro 12 Lip, 2006 12:57

Staneło na niczym. Apeluje do doświadczonych Swish'owiczów.
mistrzynia - Wto 18 Lip, 2006 07:19

Tak , ja tez podpisuję sie pod tym pytaniem. Czekam z niecierpliwoscią na rozwiazanie... . Pozdrawiam.
nugatt - Wto 18 Lip, 2006 18:06

wszystko co osiągnięto jeśli chodzi o wczytywanie pliku tekstowego z formatowaniem html jest w tym temacie http://swish.wodip.opole....php?p=5504#5504 i mistrzynia powinna to wiedzieć.
można niby jakoś czymś ustawić żeby strona html była nad plikiem swf ale nie wiem jak.
przestalibyście wreszcie męczyć (to już 3 albo i 5 raz na tym forum, następny temat skasuje) z tym wczytywaniem strony html do swf. nie wiem jaki to ma cel?

ohmin - Sro 19 Lip, 2006 06:37

Dzięki nugat, to mnie więcej to o co mi chodziło:)
mistrzynia - Nie 23 Lip, 2006 21:09

Przepraszam, jeja, wyczuwam lekkie zdenerwowanie..... w takim razie chyba źle interpretuję nazwę "forum" i jego cel czy też przeznaczenie....... wybacz nugatt...ale podobno ten, kto pyta wstydzi się tylko raz , a ten kto nie pyta, wstydzi sie całe życie...... ...ech ...:(
nugatt - Nie 23 Lip, 2006 21:28

mistrzynia napisał/a:
Przepraszam, jeja, wyczuwam lekkie zdenerwowanie..... w takim razie chyba źle interpretuję nazwę "forum" i jego cel czy też przeznaczenie....... wybacz nugatt...ale podobno ten, kto pyta wstydzi się tylko raz , a ten kto nie pyta, wstydzi sie całe życie...... ...ech ...
:D e tam zdenerwowanie "kto pyta i szuka nie błądzi" :D
erbe - Pon 24 Lip, 2006 17:26

taaaa... tylko ile razy mozna pytać o to samo?
4malina - Pon 24 Lip, 2006 23:01

Cytat:
taaaa... tylko ile razy mozna pytać o to samo?

Do uzyskania satysfakcjonującej odpowiedzi?

nugatt - Pon 24 Lip, 2006 23:53

Cytat:
Do uzyskania satysfakcjonującej odpowiedzi?
jak się czegos nie da zrobić to nie można powiedzieć że sie da. zamykam ten nie potrzebny temat. papa 8:DD