|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Hyde Park - [MUZYKA]
JuRgEn - Sro 13 Kwi, 2005 16:22 Temat postu: [MUZYKA] Czego sluchacie ?
Piszcie o zespolach ktore cenicie i nienawidzicie - co w nich lubicie itp.
Generalnie luzno o muzyce.
tAboon - Sro 13 Kwi, 2005 17:38
Wszystko co wpada w ucho nie ważne z jakiego gatunku, ale zawsze są Ci naj: Natasha Bedingfild; Nelly Furtado; Metallica; Sisters of Mercy; Anastacia; Sylver; Midnight Oil; Queen i Wiele innych.
Rzeczy nie trawione przezemnie: Krzysztof Krawczyk; Polski Rap; U2 (chociaż kilka kawałków mają fajne, ale mam jakiś uraz wewnętrzny); Ich troje;
tAboon - Czw 14 Kwi, 2005 20:24
Nie wiem dlaczego ale polski hip-hop i rap jest jakis ziwny, w niektóryhc utworach (kawałkach) mają i przekaz, ale ile tak na prawdę tego jest w polskiej muzyce?? 5%?
roland - Pią 15 Kwi, 2005 06:06
Cytat: | Oj czasem aż ciarki przechodzą.. ale przeżycia niesamowite! (szczególnie Jarre) |
Z Jarre'a polecam w szczególności Zoolook, w reszcie płyt czasami lubi się powtarzać, ale koncerty ma dobre (chyba nawet bardziej je woli niż wydawać nowe płyty?)
JuRgEn - Sob 23 Kwi, 2005 12:18
Ja slucham Polskiego Hip-hopu pozytywnego nie gnioty typu mezo...
WWO, DKA , ELDO (GRAMMATIK) , POKAHONTAZ ,O.S.T.R. .itd
Nienawidze pozerstwa i kiczu .
maribt - Sob 23 Kwi, 2005 20:09
tAboon napisał/a: | Nie wiem dlaczego ale polski hip-hop i rap jest jakis ziwny, w niektóryhc utworach (kawałkach) mają i przekaz, ale ile tak na prawdę tego jest w polskiej muzyce?? 5%? |
heh przecież to jest to samo tylko w polsce to się nazywa hip-hop, a wszędzie indziej rap - albo na odwrót , nie wiem dokładnie bo nie słucham tego ...
JuRgEn - Nie 24 Kwi, 2005 18:28
Wczoraj zobaczylem w TV jakies Hop kids , jak cos takiego mozna polskiemu Hip-Hopowi zrobic ? wpuscili na scene 9-latkow ....ludzie litosci
|
|