|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
![](images/print.gif) |
Moja strona w SWiSH-u - moja portfolio
maroosz - Sob 20 Maj, 2006 16:55 Temat postu: moja portfolio Brakuje detali....nie dodałem stron z portfolio i Linków...
http://sbs.ovh.org/
Oceniajcie i piszcie co ok a co nie tak...
nugatt - Sob 20 Maj, 2006 17:41
czcionki rozmyte i te efekty tekstowe jakieś takie nie bardzo.
erbe - Sob 20 Maj, 2006 17:41
No pusto troche...
PS. "kliknij Spację"?
nugatt - Sob 20 Maj, 2006 17:44
erbe napisał/a: | PS. "kliknij Spację"? |
kliknąlem... nacisnąłem na spację. myslałem, że tam jest naciśnij spację, a nie kliknij i chyba zrobiłem źle
maroosz - Nie 28 Maj, 2006 12:42
zmieniłem już to nieszczęsne "Kliknij "a no i zmienniłem logo znaczy ukradłem i dodałem muzykę (też ukradłem )
lord_Weiss - Nie 28 Maj, 2006 22:45
nawet ciekawa stronka, z tym, że oczywiści skupiłeś się na grafice nie na treści - chodź to pewnie początki
maroosz - Pon 29 Maj, 2006 07:15
a no początki To druga strona którą zrobiłem techniką flash...no i skupiłem się na wyglądzie to prawda, a co do treści to naprawde nie miałem pomysłów co wstawić...
Linki i strony z portfoli są jeszcze nie dodane, zrobię to niebawem....może napisze jakie piwo lubie a i w kontakcie się nie ma na czym rozpisać...także...sam nie wiem..
deepx - Pią 02 Cze, 2006 19:48
Niestety grafika (gorny banner) i efekty dzwiekowe nie sa Twojego autorstwa.
Widzialem to juz okolo pol roku temu w jakims tutorialu
pozdrawiam
Deepx
[ Dodano: Pią 02 Cze, 2006 20:49 ]
oj, sorki.... pisales juz wyzej, ze ukradles
pozdrawiam
Deepx
maroosz - Pią 02 Cze, 2006 21:03
oczywiście nie jest to ostateczna wersja...praca nad logo wre... i jutro będzie nowe już a co do muzyki to też szykam nowych spokojnych sampli...także efekt końcowy to będzie 100% mojej pracy..
[ Dodano: Sob 03 Cze, 2006 12:27 ]
Tak więc stało się.... Logo już nie kradzione... muzyka podobnie...no i kilka małych zmianek dodałem...
|
|