|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
Moja strona w SWiSH-u - www.alicjawitczak.com
cviq - Sob 13 Maj, 2006 23:54 Temat postu: www.alicjawitczak.com Zaraz zabieram sie za stronkę w swish maxie. A że jestem tu nowy to zapraszam do oceny
intra które wykonalem w swishu2
www.alicjawitczak.com
pozdro
nugatt - Nie 14 Maj, 2006 17:25
intro spoko
pani też
semir444 - Pon 15 Maj, 2006 15:30
ciekawie zrobione
erbe - Pon 15 Maj, 2006 23:02
zgadzam sie z nugattem
a to se można z tą panią jakis bliższy kontakt nawiązac czy jedynie przez formularz? :>
cviq - Wto 16 Maj, 2006 07:15
Hehe... btw muzyka to też moja robota ...dzięki za komenty
fox22 - Sro 17 Maj, 2006 22:12
jak dla mnie to oceniacie nie to o trrzeba :\ zobaczyli fajna dupcie ^^ i juz sie slinia!! a tak poza tym to tylko intro zachecalo, a reszta bierna!!
Piotr - Czw 18 Maj, 2006 18:00
fox22 napisał/a: | jak dla mnie to oceniacie nie to o trrzeba :\ zobaczyli fajna dupcie ^^ i juz sie slinia!! a tak poza tym to tylko intro zachecalo, a reszta bierna!! |
A nie uwazasz lisku że jest to aż nadto wyraźną oceną ?
Chociaż chyba dobrze, że ... to "treść" bardziej przyciąga uwagę, niż sposób przekazu
...
fox22 - Pią 19 Maj, 2006 21:36
A nie uwazasz lisku że jest to aż nadto wyraźną oceną ?
Chociaż chyba dobrze, że ... to "treść" bardziej przyciąga uwagę, niż sposób przekazu
no tak ale jest na tej stronce trochę "ale" ale jak na początek git
stefcio - Sob 20 Maj, 2006 17:36 Temat postu: odp w flashu jest to intro ale spoko jest strona juz nie mówie o samej kobiecości ale grafice ze to jest tak skompowane:))
erbe - Sob 20 Maj, 2006 18:39 Temat postu: Re: odp
stefcio napisał/a: | w flashu jest to intro ale spoko jest strona juz nie mówie o samej kobiecości ale grafice ze to jest tak skompowane:)) |
Nic nie wiem o co Ci chodzi. Chyba nawet jakbyś jakieś znaki interpunkcyjne dodał byłoby mi ciężko zrozumieć
grave - Czw 25 Maj, 2006 07:40
Strona mi się podoba, ładna szata graficzna, czcionki wyraźne, ogólnie robi dobre wrażenie.
|
|