SWiSH Forum
Forum użytkowników programów SWiSH

SWiSH Max - Problem z odliczaniem czasu

semir444 - Wto 09 Maj, 2006 16:32
Temat postu: Problem z odliczaniem czasu
Witam wiem ze byla juz tu mowa na forum o odliczaniu czasu (countdown clock) ale ja mam taki problem ze włączając skrypt z swisha żle mi podaje odległośc do mojej daty (np miesiąc czasu to on pokazuje czasami nawet jaki 58 dni ( ani 31 jak wyznaczyłem).
Myślałem ze cos skrypt tam jest skopany wiec kombinowałem w nim troche ale to na nic.
Wziąłem i sciągłem takie odliczanie czasu z stronki swisha i mam to samo -cos tu nie gra.

http://www.swishzone.com/...ed&link_id=2364

sprawdzcie u was czy to chodzi bo moze ja w złym miejscu skryptu wpisuje te dane.

Maximus - Sro 10 Maj, 2006 17:56

czy ten skrypt chodzi tylko w wersji swish 2 lub w najnowszej wersji swishmax'a ?? poniewaz mam problem mam wersje builid date 2005.08.15 i mi nie chodzi?? czy mozna zrobic bezpłatną aktualizacje?? Patrzac na ten skrypt mam pytanie do was 2005 byl rokiem przystepnym czy nie ?? :oops:
semir444 - Czw 11 Maj, 2006 20:50

Czy nikt nie umie z tym zrobic ? bo juz drugi raz pisze w tej sprawie i zero odpowiedzi :/
MBabelek - Czw 11 Maj, 2006 22:16

ustaw swoją date o jeden miesiąc do tyłu ponieważ skrypt używa daty zaczynając od ... Styczeń - 0, Luty - 1, Marzec - 2 itd..
snake - Pią 12 Maj, 2006 08:16

Witam, jestem tu nowy, ściagnąłem ten licznik mam swish max tylko mam problem po pierwsze nie działa :/ a drugi to taki : jak zrobić aby jeszcze odliczało w setnychsekundach ?

Ok już mam problem z głowy działa mi lecz pojawił sie inny problem zamiast np odliczać mi 05..04...03.. odlicza mi bez zera 5...4...3... co psuje wygląd nie wiecie jak to zmienic ? no i te setne sekundy :?

semir444 - Sob 13 Maj, 2006 16:25

A mam jeszcze pytanie jak zrobic aby mi licznik odliczał do konkretnej godziny ( i najlepiej minuty)-da sie takie coś zrobić ?