|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
Moja strona w SWiSH-u - www.hdf.csnation.pl
fox22 - Sob 15 Kwi, 2006 20:54 Temat postu: www.hdf.csnation.pl Jak w linku... www.hdf.csnation.pl prosze o ocene i krytykę...
wszelkie sugestie mile widziane, program mam od ok. 3 tyg. tyle zrobiłem z tutkami i pomocą "romekrtk" i chciałbym podziękowac za pomoc... bo na forum jej niestety nie otrzymałem
Prosze o pisanie detalowo... bo nie chcę myślec jak napiszecie metaforami Prosto z mostu PLIZZZ
!!Jeszcze 1 pytanie!!:
Strona otwiera się normalnie ale chciałbym by było w fullscreenie , tzn teraz jest jakby movie wstawiony i to widać a ja chce aby otwierała się maxymalnie tak aby nie było widać tych czarnych wypełniej po prawej i lewej stronie...tak samo w intrze... czy to nie było coś że się ustawiało _self albo cos innego , nie kojaże dokłądnie... lub coś się wklepywało do źródła w indexie.html ???????????
galechus - Sob 15 Kwi, 2006 22:04
1. 1748 kb to troszkę za duzojak na stronkę
2. menu jest jakieś takie "hardcore'owe"
3. ogólnie strona jest jakaś taka nie przejrzysta (jak dla mnie, chyba, że taki był zamiar)
fox22 - Sob 15 Kwi, 2006 23:33
galechus napisał/a: | 1. 1748 kb to troszkę za duzojak na stronkę
2. menu jest jakieś takie "hardcore'owe"
3. ogólnie strona jest jakaś taka nie przejrzysta (jak dla mnie, chyba, że taki był zamiar)
|
hmmm co do rozmiaru to raczej szybko sie ładuje... Twoja to się dopiero ładuje omg :\ zasnąć można !
co rozumiesz pod tym"hardcor'owe" ?
i przejrzystość...
nie piszczie ogółami tylko konkretami!! PLIZZZ
galechus - Nie 16 Kwi, 2006 09:16
...moja ma tylko 300 kb a nie prawię 2 mega i wolno się ładuję bo testuje serwerek...
A dokładniej to stary według mnie powinieneś się zdecydować na kilka kolorów i ich odcieni, bo masz taką kolorowankę troszkę (nie obraź się ale takie mam odczucie)
P.S.
...odezwij się na gg to powiem Ci parę rzeczy, tylko napisz , że jesteś od strony
[/quote]
maroosz - Nie 16 Kwi, 2006 18:58
MOJA PROPOZYCJA:
ZATRUDNIJ GRAFIKA!!!!
Wygląd paskudny....(sorki)
nieładnie dobrane kolory...brak głównego motywu...stronie brakuje swoistego klimatu...po którym mozna by ją z daleka rozpoznawać....technicznie zaś całkiem nieźle...:) to tyle...
nugatt - Czw 20 Kwi, 2006 00:22
można wejść na tą stronę??
fox22 - Pią 05 Maj, 2006 01:05
nugatt napisał/a: | można wejść na tą stronę?? |
śmiało droga otwarta !
|
|