| 

| 

|  | SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH
 |  |  Moja strona w SWiSH-u - Strona www od PODSTAW! Moja pierwsza strona w shwishmax,HELP

fox22 - Wto 28 Mar, 2006 16:40
 Temat postu: Strona www od PODSTAW! Moja pierwsza strona w shwishmax,HELP
 Witam. prosze o ocenę oraz o rozwiazanie sprawy ostatniego z buttonów LINK's oraz sprawy GALERII, z gala jest sprawa tego typu,ze po naciśnieciu, niby nie wy świetla foty ale jak się da F5 i jeszcze raz MENU i GALERIĘ to wczytuję , z tymi 2 rzeczami walczę i nie moge dojść  Pewnie gdzieś zamotanie w AS
 PROSZE O POMOC

rar znajduje się na stronie w dziale SSANIE  , ten czerwony prostokąt

www.hdf.csnation.pl
 erbe - Wto 28 Mar, 2006 17:24
 Temat postu: Re: Strona www od PODSTAW! Moja pierwsza strona w shwishmax,

Nie pitol, jak na pierwszy raz całkiem nieźle. 	  | fox22 napisał/a: |  	  | (...)Jak narazie zrobiłem w nim intro do mojej sronki clanowej, które i tak jest biedne bo jeszcze nic nie umie   | 
  	  | fox22 napisał/a: |  	  | Prosze o pomoc w budowie stronki od podstaw. Ta która jest w linku jest zrobiona Dreamweaverem, grafika Photoshop Cs   | 
 Chyba żaden z zaawansowanych użytkowników tego forum, włącznie z Panem Rolandem nie umiał wszystkiego od razu 	  | fox22 napisał/a: |  	  | Chciałbym mieć ruchome menu, dobre intro  , przejścia w podstronach itd... chcę zrobić stronkę na poziomie ale nie potrafię jeszcze nic posklejac w Swish-u   | 
  Cała wiedza na temat SWiSHA raczej u każdego z nich rodziła się w bólach. SWiSH jest znacznym ułatwieniem jeśli chodzi o animacje we Flashu ale nie oznacza to, że owe animacje same się zrobią   
 Od podstaw. Bez tego niczego się nie nauczysz 	  | fox22 napisał/a: |  	  | Od czego zaczynamy ...??? | 
   fox22 - Wto 28 Mar, 2006 18:05
 Temat postu: spoko, thx za comment
 Może ktoś by mnie wprowadził w świat Swish-a???
 Potrzebuję zrobić całe menu, jakieś znimowane
  i podstrony do tego... but HOW?? Każda stronka tu jakos powstała... więc podzielcie się wiedzą ze mną bym i jak mógł coś fajnego zrbić
   Z gówy dziękuje...

P.s. Aha zapomniałem o czymś, flashem tez się bawię troszeczkę i mam zrobiony baner, ale nie potrafię go wczytać, ponieważ gdy dam import i wskażę na niego , plik swf ,to nie porusza się tak jak na mojej stronce ... tylko wyskakuje w scenie mnustwo klatek a to i tak stoic, tam jest kilka opcji i nie wiem co jest od czego... nie da sie po prostu zimportować tego swf-a  tak by chodził ale nie wywalało mi tylu klatego, które i tak nie posuszją banerem...??

[ Dodano: Sro 29 Mar, 2006 18:40 ]
 Wszyscy jakoś mają strony zrobione w swishu a nikt nie umie pomóc nowicjuszowi
  ? Chyba jakoś je zrobiliście????

[ Dodano: Czw 06 Kwi, 2006 14:58 ]
 Temat można zamknąć, nikt nie pokwapił się ąłskawie mi pomóc, sam znalazłem kontakt do kilku osób i pomagają mi przez gg, ale spodziewałem się pomocy na forum
  Jak łatwo się rozczarować?? ZAMYKAMY TEMAT!
 romekrtk - Nie 09 Kwi, 2006 16:05

help:P
 nugatt - Nie 09 Kwi, 2006 16:13

| fox22 napisał/a: |  	  | Temat można zamknąć, nikt nie pokwapił się ąłskawie mi pomóc, sam znalazłem kontakt do kilku osób i pomagają mi przez gg, ale spodziewałem się pomocy na forum  Jak łatwo się rozczarować ZAMYKAMY TEMAT!
 | 
   no to zamykamy
 maribt - Wto 11 Kwi, 2006 16:44

sory nuggat, że odblokowałem ale chcę zabrać głos

Co ty lisie chciałbyś żeby ktoś Ci stronkę zrobił ? zanim ktos Ci pomoże to musisz poweidizeć w czym a ty napisałeś, że chcesz się nauczyc robić stronki w swishu. To tak jakbyś wszedł na forum o nauce jazdy i poprosił żeby nauczyli Cie jexdzić.
 Jeżeli chcesz odpowiedzi to najpierw musisz zadać pytanie.
 fox22 - Wto 11 Kwi, 2006 18:59

witam ponownie...
 napisałem czego potrzebuję... wystarczyłby jakis tutek albo gotowiec do edycji i wskazówki....
 to tak nie wiele... patrz na samą góre
   maroosz - Czw 13 Kwi, 2006 20:38
 Temat postu: ocena...
 Jak na pierwszy raz...Ciekawie...
 daruj ze to piszę ale grafika mi się mocno nie podoba popracuj też nad tym
   fox22 - Sob 15 Kwi, 2006 22:46
 Temat postu: ZAMYKAMY ADMINKU  ^^
 Stronkę zrobiłem swoją pracą , tutkami i pomocą jednego kolesia...  nie chciałem ,zeby ktokolwiek mi zrbił stronkę....
 Bo lubię sam wszytko robić, ale od razu Warszawy nie zbudowali...
     nugatt - Wto 18 Kwi, 2006 08:20

"cały naród buduje swoją stolicę"

|  |