|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
Skrypty do programu SWiSH2 i SWISHmax - formularz.. i mail() w php..
dzikul - Wto 14 Mar, 2006 10:30 Temat postu: formularz.. i mail() w php.. Elo.
Mam pytanie.. czy jest mozliwosc zrobienia formularza kontaktowego ktory wysyla na podany adres maila.. ale bez uzycia w skrypcie PHP polecenia mail()?? Ew. moze byc jeszcze cos takiego.. zeby zapisywal do pliku.. ?
Pozdrawiam..=)
buber - Wto 14 Mar, 2006 16:31
a czemu mail() ci nie pasuje?;]
poza tym zmienne mozesz wykorzystac jak ci sie podoba czy wrzucic do mejla czy do pliku txt to bez znaczenia. zdecyduj sie na jakas opcje to pomyslimy dalej co i jak ;]
dzikul - Wto 14 Mar, 2006 17:10
High:}
No mail() mi nie pasuje.. bo zaden darmowy hosting tego nie preferuje..tzn.. yoyo..tak.. ale nie mozna tworzyc kont:| No chyba ze znasz/znacie jakies dobre darmowe hostingi??
A jak nie.. to chyba zostanie mi zapis do pliku..
Pozdrawiam=)
buber - Wto 14 Mar, 2006 17:49
to jeszcze napisz o co chodzi z tym "nie mozna tworzyc kont"
erbe - Wto 14 Mar, 2006 18:39
lycos chociazby oferuje taka mozliwosc.
dzikul - Wto 14 Mar, 2006 21:20
No jak o co mi chodzi:P No zablokowana jest mozliwosc dodawania nowych kont.. Pisalem maila.. Odpisali ze czekaja na serwer.. i jak przyjdzie to dopiero wtedy mozna bedzie zakladac nowe konta.. Ale sami nie wiedza kiedy to nastapi.. jak to napisali.. "mamy nadzieje ze w przyszlym tygodniu"
erbe: lycos? ale to chyba nie jest za free? bylem na lycos.co.uk i lycos.de.. platne no chyba ze slepy jakis jestem
Pzdr:}
erbe - Wto 14 Mar, 2006 22:39
dzikul napisał/a: | erbe: lycos? ale to chyba nie jest za free? bylem na lycos.co.uk i lycos.de.. platne no chyba ze slepy jakis jestem |
no przyznaje ze pod wzgledem nawigacji strone maja do d... ale najpierw zaloz konto email (lycos.co.uk), a pozniej jak bedziesz zalogowany kliknij zakladke Build a site. Dalej powinienes juz sobie poradzic
stefcio - Sro 15 Mar, 2006 16:52 Temat postu: odp no wlasnie czy w swishu to mozna zrobic??bez php zeby wyslalo albo zapisalo do pliku txt??nawet na neostradzie niema php:(((((((( a ja ją mam:((((
buber - Czw 16 Mar, 2006 14:14
no wydaje mi sie ze nie. musisz miec jakis jezyk pracujacy po stronie serwera zeby odebrac zmienne post i get (php,asp,jsp,cgi??)
doqs - Pon 27 Mar, 2006 06:26
www.60free.ovh org?
[ Dodano: Pon 27 Mar, 2006 06:27 ]
www.60free.ovh.org?
|
|