|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
SWiSH Max - Niezgodnosc z roznymi wersjami SWiSHa...
filip - Wto 22 Mar, 2005 11:14 Temat postu: Niezgodnosc z roznymi wersjami SWiSHa... Witam,
Mam problem ze zgodnoscia niktorych plikow zrodlowych z wersjami SWiSHa.
Czasami pobieram jakies przyklady aby przestudiowac efekty czy skrypty.
Nie zawsze ale dosc czesto nie moge danych plikow otworzyc w programi - brak zgodnosci z wersja. Jest to dosc uciazliwe aby instalowac starsze lub nowsze wersje Swisha.
Czy jest sposob aby jakos temu zaradzic?
Mariusz - Wto 22 Mar, 2005 14:15
Jeśli masz swisha 2 a ściągłes plik jakis,który był robiony w SwishMax'ie to istnieje prawdopodobieństwo,że nie otworzysz go bo np w pliku tym jest efekt bądź scrypt,którego Swish 2 nie obsługuje.Polecam instalacje Swishmax Pozdr
tAboon - Wto 22 Mar, 2005 16:05
według mnie filip'owi chodzilo najprawdopodobniej o to że wyszło kilka wersji swishmax'a tzn. build 20-09-2004 i wcześniejsze ewentualnie późniejsze w których wprowadzony pewne poprawki. Również się z tym spotkałem że nie otworzy się starszej wersji pliku źródłowego w nowszej werji swishmax'a. Niestety na ten problemik chyba nie am rozwiązania pzoa zainstalowaniem najnowszej wersji programu.
Pozdrófka
Mariusz - Wto 22 Mar, 2005 16:24
Ja spotkałem sie z takim problemem ze nie mogłem otworzyć pliku ze Swishmax Swishem 2 bo zwyczajnie nie było efektu który jest w Maxie.To wszystko.Problemy skończyły sie po instalacji Maxa.No ale może jest jak piszesz,ze np wersja Maxa Bulid 2003.09.03 (jedna z pierwszych chyba) nie otwiera plików Maxa w wersji 2004.09.10 - Ale jednak wydaje mi sie to małoprawdopodobne.Pozdr
tAboon - Wto 22 Mar, 2005 17:27
ja tam miałem kilka razy, jak w domciu sobie cosik stworzylem, a w pracy chcialem otworzyc i wprowadzić kilka poprawek.
Pozrdrófka
filip - Pią 25 Mar, 2005 13:07
Jest dokladnie tak jak pisze tAboon. Chodzi o Swisha Max...
Henio - Pią 25 Mar, 2005 19:21
tAboon napisał/a: | ja tam miałem kilka razy, jak w domciu sobie cosik stworzylem, a w pracy chcialem otworzyc i wprowadzić kilka poprawek.
Pozrdrófka |
po co ci dwie wersje swisha ?
[ Dodano: Pią Mar 25, 2005 7:22 pm ]
[ Dodano: Pią Mar 25, 2005 7:25 pm ]
Cytat: | Jest dokladnie tak jak pisze tAboon. Chodzi o Swisha Max... |
moze złego craka wgrałes
tAboon - Sob 26 Mar, 2005 12:30
Henio napisał/a: |
moze złego craka wgrałes |
Nie rozmawiamy o crackach i domyślnie przyjmujemy za wartość TRUE, że każdy używa programu licencjonowanego. Ale problemy się pojawiaja jeżeli używam np.: wersji demo (w warunkach domowych) a w pracy chce wprowadzić kilka poprawek ponieważ zauwazyłem male błędy. I tu juz sie pojawia mała niezgodność i Swishmax odpowiada komunikatem, iż plik otwierany został utworzony w wersjiz 2004 roku a ver 2003 nie jest w stanie tego otworzyc.
Pozdrófka
Wydaje mi się że temat został już wyczerpany aż nad to, więc go zamykam.
|
|