|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
|
Hyde Park - Kiedy nowa wersja Swisha?
Giecze - Pon 21 Mar, 2005 11:18 Temat postu: Kiedy nowa wersja Swisha? Witam,
Może ma ktoś jakiekolwiek informacje o terminie wypuszczenia nowej wersji Swisha (następcy Maxa). Zdaje się, że mają dodać w końcu kilka przydatnych ficzerów (np. przejścia kształt>kształt). W sumie program bardzo fajny, szczególnie w relacji jakość/cena, jednak brakuje w nim kilku opcji. Wstrzymuję się z zakupem SwishMaxa czekając na nową wersję, gdyby było coś wiadomo nt. daty wydania lub chociaż warunków przyszłego upgrade'u... Macromedia dla mnie zbyt droga i chyba niepotrzebna.
Grzegorz
Delinquent - Pon 21 Mar, 2005 18:47
Tego samego mi brakuje...
zozio - Wto 22 Mar, 2005 07:48
Równierz czekam z niecierpliwością. Brakuje tu troszeczkę możliwości w samej grafice: jak w corelu hmmmmm.... rozmażyłem się
Henio - Pią 25 Mar, 2005 19:54
robiąc strony przykład w macrmedia a nie znasz dobrze jakiegos edytora grafiki chociaz jednego to masz pod górke a czasy kiedy bedziesz miał wszystko w jednym zanim beda to jeszcze minie troche czasu
bulion - Sob 26 Mar, 2005 10:19
Przenosze do Hyde Parku.
Taki kombajn byłby najlepszym rozwiązaniem!
Steelshaper - Wto 28 Lut, 2006 08:57
Już prawie rok, jak Giecze pytał o nową wersję program. Jestem obecenie w takiej samej sytuacji - nawet więcej - nie wstrzymuję się, tylko będę zmuszony kupić SWiSHA za kilka dni. Było by jednak miło wiedzieć czy nie będę za miesiąc kupował upgradu Może dystrybutor programu coś wie na ten temat?
bulion - Wto 28 Lut, 2006 14:39
Steelshaper, poślij maila do dystrybutora.
e-mail znajdziesz na swish.pl
Steelshaper - Sro 01 Mar, 2006 22:17
Posłałem zamówienie do dystrybutora. Więc jak znam swoje szczęście to nowa wersja programu powinna być najpóźniej za dwa tygodnie.
roland - Czw 02 Mar, 2006 12:08
Trochę ponad pół roku temu otrzymałem informację, że następca powinien się pojawić w czerwcu tego roku. Ale kto to wie
albercikk - Wto 27 Cze, 2006 13:14
Czerwiec się kończy...i narazie nic nie słychać....może ktoś ma bliższe info...kiedy można się spodziewać nastepcy Maxa oraz może jakieś szczegóły dotyczące zmian ?
Pozdrawiam
Mackas - Pią 25 Sie, 2006 21:09
Kończy się już sierpień, a o nowej wersji SWiSH nawet nie ma plotek, chyba producentowi się nie spieszy...
szkoda
|
|