|
SWiSH Forum Forum użytkowników programów SWiSH |
 |
SWiSH Max - Galeria php w swish, i panel administracyjny
jovan - Sob 25 Lut, 2006 07:40 Temat postu: Galeria php w swish, i panel administracyjny Mam problem czy istnieje w Swish mozliwosc zrobienia galeri zdjęć z panelem admina (mozliwosc zewnętrznego dorzucania zdjęć, newsów, itd).I czy istnieje forum w swish oprucz swishbb.Czy może ktoś posiada takie pliki.Dzieki z góry, lub wie jak to zrobić.
stefcio - Sob 25 Lut, 2006 20:50 Temat postu: odp napisales Swish chodzi ci o maxa czy zwyklego?? bo w zwyklym nieda sie robić skrptów i slozy on do animacji ale jak go mialem wychodzily nawet spoko stronki:)
pozdr stefan
jovan - Nie 26 Lut, 2006 10:29 Temat postu: Re: odp Chodzi mi o Swishmax
albercikk - Pią 05 Maj, 2006 10:29
Dołączam sie do pytania, potrzebuje utworzyć panel administracyjny do newsów na stronie głównej, oraz do galerii.
Posiadam od niedawna SwishMax (legal) wcześniej robiłem tylko w Html-u i akurat tak się składało iż nigdy nie było potrzeby robienia panelu administracyjnego, a tu teraz w środku projektu dowiaduje się iż ma być koniecznie panel ....ehh
Domyślam się iż w samym Swishu się nie da (a może jednak?) i trzeba sie podpierać PHP przez którego niestety jeszcze nie przebrnołem.....choć miałem kilka podejść
Jeśli ktoś byłby tak uprzejmy i wyjaśnił mi lub chociażby ukierunkował w jakim kierunku mam zmierzać aby w miare szybko jaki taki panel odpicować (może macje jakieś linki konkretnie o tym temacje...do PHP tak czy siak musze się w końcu zmusić ....ale teraz nie dam rady nauczyć się całego PHP w pare dni:(
Pozdrawiam
stefcio - Pią 05 Maj, 2006 14:56 Temat postu: odp panel administaracyjny to chociazby użytkownik mariusz dał a newsy tez byly poruszane:)
Prosty system newsów moge wam podac jak zrobic:)jak chcecia:D
albercikk - Pią 05 Maj, 2006 22:42 Temat postu: Re: odp
stefcio napisał/a: | panel administaracyjny to chociazby użytkownik mariusz dał a newsy tez byly poruszane:)
Prosty system newsów moge wam podac jak zrobic:)jak chcecia:D |
Pewnie że chcemy, jęśli można to ja poproszę.
pozdrawiam
[ Dodano: Nie 07 Maj, 2006 19:41 ]
[ Dodano: Pon 15 Maj, 2006 08:29 ]
niestety nie drgnąłem nic z tym Panelem Administracyjnym, więc zastanawiam się więc nad jakimś gotowym rozwiązaniem, mam pytanie odnośnie CMS, Czy można spiąć popularne CMS-y (Jportal2, phpbp, Postnuke, PhpNuke) z Swish Max-em i jak to wygląda w praktyce ? , ktoś ma jakieś doświadczenia w tym względzie? jeśli tak to proszę o podzielenie się poświadczeniami, jak to zrobić ?
Pozdrawiam
|
|